Webbutveckling

Vi utvecklar användarvänliga webbapplikationer som besökaren uppskattar och förstår. Vi jobbar med det flesta utvecklingsspråk och anpassar våra projekt efter era behov och önesmål.
Webbutvecklad Hemsida

Det är viktigt hur ni presenterar er för era kunder och det första man tittar på är er webbsida. Se då till att visa en snygg, tydlig och fungerande webbsida som presenterar er på ett sätt som användaren direkt förstår.

Responsiv

En webbsida ska se bra ut i både datorn, ipaden och mobilen.

Modern

En webbsida bör vara uppdaterad och inte gärna äldre än tre år gammal.

Lättförstålig

En webbsida bör vara tydlig, enkel att navigera och lätt att förstå.

Optimerad

En webbsida måste optimeras för ökad synlighet och snabb laddningstid.

Vi bygger eran hemsida från grunden i PHP, CMS och vi använder oss av opålitliga verktyg för att bygga den så att ni även själva kan göra uppdateringar. En Webbutvecklad hemsida är dyrare att bygga men också ger en lättare att styra utseendet. Du kan använda den för bloggar, småföretag webbplatser och till och med e-handel.

Bloggen som många idag fortfarande använder på sina företagssidor kallar dom för nyheter tex. Den används bland annat till att ge tips, råd, upplysningar om företagets nyheter men den används och till att driva trafik till  eran webbplats. Marknadsföringen kan ske i flera olika delar men bloggen är den främsta. En del väljer att ta bort bloggen helt från hemsidan.

Sedan kan vi förändra vissa moment med CSS kodning som tex inte visa en viss del och även lägga till effekter med CSS. I en del fall kostar dessa grejer extra men för att vi skall veta ditt behov så är det viktigt vi får veta det innan vi lämnar slutpris.

Vi bygger i bland annat HTMLT5, Bootstrap och du kan lägga till om du vill ha med eller utan butiksmodulen. En webbplats som är unikt för just ert företags tjänster och produkter. Mobilanpassad och förberedd för sökordsoptimering.

Vi har högt kvalificerade utvecklare som kommer få din webbplats att se riktigt proffsig ut, med de bästa modulerna, uppdaterad och med den senaste tekniken.